DONACIJA DJEČJEG VRTIĆA “SMJEŠKO” UDRUZI “CUKRIĆI” ZADAR

Dječji vrtić Smješko, nakon još jedne uspješne humanitarne akcije posjetio je Udrugu „Cukrići Zadar“ koja pomaže djeci oboljeloj od dijabetesa i njihovim roditeljima te im uručio novčanu donaciju i prigodne uskršnje pakete.

Tijekom proteklih nekoliko dana Dječji vrtić „Smješko“ je na svom uskršnjem štandu izložio radove koje su vrijedno izrađivala djeca uz pomoć svojih odgojiteljica. Našlo se tu puno zečića, uskršnjih jaja, vjenčića i raznih prigodnih ukrasa. Zahvaljujući dobrom odazivu roditelja, ali i svih mještana otoka Vira od prikupljenih donacija kupljeni su slatki pokloni za najmlađe korisnike Udruge koji su prilagođeni njihovim zdravstvenim potrebama kao i vrijedna novčana donacija koja će pomoći daljnji rad udruge koja se trudi svojim korisnicima omogućiti potrebne lijekove i hranu prilagođene njihovim zdravstvenim potrebama.

Poklone su u ime cijelog vrtića uručile Julijana Begonja, ravnateljica i Marina Grbić Malnar, pedagoginja. Na ovaj način virska djeca još jednom su osvijestila važnost aktivnog sudjelovanja u zajednici i pomaganja onima kojima je ugroženo ono najvrijednije – zdravlje.

Ovim putem zahvaljujemo našim roditeljima ali i svim Viranima na odazivu za sudjelovanje u našoj akciji!

168151977_3504597442979712_7359703917192659350_n